Testimoniale după prima tabără

Your Journey to a Fulfilling Life

Aceste testimoniale au fost acordate prin email sau facebook la circa două săptămâni de la întoarcerea acasă după prima tabără. Le reproducem aici așa cum au fost scrise, fără corecturi, deci și fără semnele românești (ș, ț, ă etc.):

Testimoniale după prima tabără

Testimoniale după prima tabără

Aceste testimoniale au fost acordate prin email sau facebook la circa două săptămâni de la întoarcerea acasă după prima tabără. Le reproducem aici așa cum au fost scrise, fără corecturi, deci și fără semnele românești (ș, ț, ă etc.):

info-16

A P, Deva

„Personal, pot spune ca am observat la mine o deschidere mai mare fata de cei din jur. De obicei am tendinta de a judeca mult actiunile oamenilor din jurul meu dupa propriile principii insa exercitiile de comunicare m-au ajutat sa imi largesc orizontul de intelegere. Acum am tendinta de a asculta mai atent ceea ce au altii de zis si de a fi mai empatica. De asemenea, imi activez ancora corespunzatoare cercului meu putere de fiecare data cand am o situatie tensionata sau dificila , spre exemplu cand ies la tabla la mate, haha ! Sunt curioasa sa vad ce experiente au si ceilalti.”

info-5

I M B, Galati

„Pot spune ca spatiul meu de acasa, nu mai pare la fel, nu intr-un sens rau, dar clar se vede schimbarea. Pot spune ca mi-am dezvoltat spiritul analitic si chibzuiesc mai mult o situatie si incerc sa o intorc pe mai multe fete. Am avut chiar mai putine dispute cu parintii si persoanele din jur, pentru ca incerc sa ma pun si in locul lor sau sa accept pur si simplu faptul ca ei gandesc altfel si incerc sa ajung la un compromis. Chiar si colegii de la scoala au observat ca sunt mult mai calma si ca nu ma mai enervez din cauza incercarilor lor de a ma tachina. Chiar maine am de sustinut un discurs in fata intregii scoli si a cadrelor didactice. Ei bine, nu imi fac foarte multe griji, ma bazez pe cercul meu al puterii. Totul merge spre bine! Sper ca tuturor la fel!”

info-18

R P, Bucuresti

Ei bine, pot spune ca sunt extrem de recunoscatoare pt sansa pe care am avut-o participand la acel curs… dupa intoarcerea acasa am trecut printr-o perioada destul de grea, iar sfaturile primite in acea saptamana mi-au fost extrem de folositoare.

info-7

S V, București

„Dupa intoarcere am observat ca sunt mai deschisa si ma implic mai mult in relatiile cu ceillalti. Reactiile din jur au fost mixte, deoarece majoritatea din persoanele cu care am discutat au fost surprinse si nu au inteles de ce am facut aceste tehnici de dezvoltare personala, insa pentru mine sfaturile primite au fost valoroase.”

info-1

Elizabeth Varela

„De cand am venit acasa am inceput sa analizez si sa inteleg mai bine oamenii. Am reusit sa vad toate chestiunile din toate punctele de vedere si am obtinut rezultate nemaipomenite. Am testat aproape tot ce am invatat in tabara si a dat roade in special punerea in raport cu o persoana. Toti colegii si unii profesori ma roaga sa le povestesc si sa le explic ce am invatat. Tot ce am invatat a inceput sa imi intre in reflex deja. Nu o sa uit nici chestia cu „da, si…”. Chiar functioneaza.”

info-2

T S, Bucuresti

„Pentru mine a fost o experiența inedită care m-a făcut sa vreau sa îmi pun tot mai multe întrebări …in primul si primul rând pentru simplul fapt ca am realizat cât de puțin ma cunosc cu adevarat si cât de mult mi-as dori sa fac acest lucru ….pe de alta parte mi-este un pic greu sa încerc sa vorbesc cu ceilalți despre ceea ce am învățat acolo…pentru ei este destul de greu sa fie deschisi si sa accepte o abordare diferită:).”

info-2

A P, Alba

„Experienta taberei a fost una din care am invatat mai mult decat doar ‘ceva’. Pe mine m-a ajutat sa deschid ochii si sa fiu mult mai atent intr-o discutie la elementele nonverbale. Am observat ca convorbirea in sine e mult prea putin importanta. Acum, oriunde m-as afla mi se pare interesant sa-i observ pe ceilalti, sa vad cum isi schimba fizionomia sau cum spun ceva, cand corpul lor transmite altceva. M-am simtit cateodata si neinteles, probabil ca trebuia intrat mai adanc in raport..si mai am de invatat la leading, in schimb ma bucur enorm cand descifrez mai mult decat imi zice cineva direct. P.S. Chestia cu ghicitoarea functioneaza de minune:)”

Let’s work together

I produce results for our customers

0
Years Of Experience Helping Clients Achieve Their Goals
0
Help Clients From Over 15 Countries
0
Voted Top 10 Life Coach In The Country
0%
Clients Achieved Desired Outcome

Unlock Your True Potential With Life Coaching Services

Unlock Your True Potential With Life Coaching Services

Transform your life and achieve your goals with professional and personalized support.

info-2
info-2
info-bg-2