Table of contents
Share Post

Dacă vrei să vii în tabăra de dezvoltare personală sau dacă vor să te trimită părinţii, atunci te rugăm să citeşti aceste observaţii:

Este important să fie opţiunea ta de a participa. Dacă nu eşti convins de intenţia pentru care te trimit părinţii, te rog să ne contactezi!

Taberele noastre sunt o ocazie de a creşte, de a te maturiza. Asta înseamnă că este altfel decât la şcoală, nu ai timp să te plictiseşti. Participi la activităţi care te vor pune pe gânduri. Îţi garantăm că vei avea ocazia să creşti într-o săptămână cât în mai mulţi ani.

Ritmul în care vei creşte şi te vei maturiza depinde numai de nivelul de implicare, ca şi de intenţiile cu care vrei să înveţi. Şi în timpul liber vei exersa cu colegii cele învăţate. E vorba de tehnici de comunicare şi asta facem tot timpul!

În timpul taberei te vei concentra 100% la relaţia cu tine şi cu ceilalţi participanţi. Te rugăm să nu îţi planifici altceva. Dacă ai cunoscuţi aflaţi în zonă în acelaşi timp, spune-le că nu ai timp pentru ei!

Dacă vrei să vii pentru a-ţi lămuri nişte probleme în comunicarea cu părinţii, colegii, sau cu propria persoană, îţi promitem că experienţa de învăţare va fi de tip Wow! La sfârşitul acestei săptămâni vei funcţiona de câteva ori mai bine decât înainte.

Sorin Giurumescu

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.