Ei ne-au învățat…

Ei ne-au învățat…

Daniel Bichiş
PSIHOLOGUL BANILOR

Maria Cotoi
Master Trainer NLP, Autor

Andy Szekely
Trainer/Consultant/Coach Cerificat LAB Profile®

Ei ne-au învățat…

Ei ne-au învățat…

Daniel Bichiş
PSIHOLOGUL BANILOR

Maria Cotoi
Master Trainer NLP, Autor

Andy Szekely
Trainer/Consultant/Coach Cerificat LAB Profile®

Aşa cum povesteam într-un articol, drumul nostru în dezvoltarea personală a început acum mai bine de 20 de ani, cu cartea lui Dale Carnegie, Secretele succesului.

Imediat după aceea, ne-am bucurat să fim printre primii din România care l-au descoperit pe Stephen Covey. Cartea lui de căpătâi, devenită obligatorie pentru orice şcoală serioasă de management sau de dezvoltare personală, a fost publicată în România încă de prin 1994 de Editura All.

Au urmat multe formări şi multe lecturi, însă evenimentul cel mai important a fost în 2006, când Amelia a descoperit NLP-ul, cu trainerul care este, credem noi, cel mai bun din România în formarea în NLP, Daniel Bichiş. Mult mai târziu, după ce Amelia terminase şi cursul de master, a început şi Sorin minunata aventură NLP, tot cu Daniel (în 2009).

Tot în 2009, în paralel cu Sorin, a făcut şi Sonia, împreună cu Octavian, unul din nepoţii noştri, cursul de NLP Practitioner cu Maria Cotoi. Influenţa extraordinară a Mariei asupra Soniei, dar mai ales asupra lui Octavian, unde transformările au fost uluitoare, ne-a făcut să recomandăm cursurile ei multor prieteni din ţară. Credem că Maria a avut, indirect, un rol şi în descoperirea vocaţiei noastre, prin exemplul de tranformare uimitoare a adolescentului Octavian de la acel moment.

O altă influenţă inspiraţională a exercitat-o Andy Szekely, cunoscut abia în ultimul an. Andy este, credem noi, cel mai bun vorbitor inspiraţional de la noi din ţară, cu o viziune clară despre viitor. Noi rezonăm cu viziunea lui asupra educaţiei şi a şanselor pe care o schimbare reală în acest domeniu le oferă, pe termen lung, României. Vrem să contribuim la creşterea unor noi generaţii de oameni cu adevărat liberi şi capabili de fericire.