Ei ne-au învățat…

Share Button

Aşa cum povesteam într-un articol, drumul nostru în dezvoltarea personală a început acum mai bine de 20 de ani, cu cartea lui Dale Carnegie, Secretele succesului.

Imediat după aceea, ne-am bucurat să fim printre primii din România care l-au descoperit pe Stephen Covey. Cartea lui de căpătâi, devenită obligatorie pentru orice şcoală serioasă de management sau de dezvoltare personală, a fost publicată în România încă de prin 1994 de Editura All.

Au urmat multe formări şi multe lecturi, însă evenimentul cel mai important a fost în 2006, când Amelia a descoperit NLP-ul, cu trainerul care este, credem noi, cel mai bun din România în formarea în NLP, Daniel Bichiş. Mult mai târziu, după ce Amelia terminase şi cursul de master, a început şi Sorin minunata aventură NLP, tot cu Daniel (în 2009).

Tot în 2009, în paralel cu Sorin, a făcut şi Sonia, împreună cu Octavian, unul din nepoţii noştri, cursul de NLP Practitioner cu Maria Cotoi. Influenţa extraordinară a Mariei asupra Soniei, dar mai ales asupra lui Octavian, unde transformările au fost uluitoare, ne-a făcut să recomandăm cursurile ei multor prieteni din ţară. Credem că Maria a avut, indirect, un rol şi în descoperirea vocaţiei noastre, prin exemplul de tranformare uimitoare a adolescentului Octavian de la acel moment.

O altă influenţă inspiraţională a exercitat-o Andy Szekely, cunoscut abia în ultimul an. Andy este, credem noi, cel mai bun vorbitor inspiraţional de la noi din ţară, cu o viziune clară despre viitor. Noi rezonăm cu viziunea lui asupra educaţiei şi a şanselor pe care o schimbare reală în acest domeniu le oferă, pe termen lung, României. Vrem să contribuim la creşterea unor noi generaţii de oameni cu adevărat liberi şi capabili de fericire.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *