CPA – Creștere personală pentru adolescenți în tabăra de vară

Dacă ești un adolescent / o adolescentă care dorește să-și schimbe complet perspectiva asupra învățării și să descopere cât de plăcut este să „crești”, adică să înveți, într-un fel care nu seamănă deloc cu școala, dar pe care îl poți folosi apoi și la școală… atunci ne-ai găsit bine…

La noi în tabără învățarea este experiențială, 80% din timp fiind ocupat de exerciții și joacă,  pentru că avem acest stil de învățare cu toții în noi, încă de când  eram copii mici:  Ți s-a întâmplat să rețiii un cuvânt numai pentru că ți s-a părut hazliu sau pentru ca l-ai asociat cu ceva comic?  Îți aduci aminte cum îți observai părinții și prietenii atunci când  erai copil și învățai de la ei “imitându-i” în joacă (maimuțărindu-i) ? Ți s-a întâmplat să îți placă o materie la școala numai pentru că ți-a fost profesorul simpatic?

În această tabără vei învăța să transpui aceste experiențe în situațiile de viață pentru transformarea ta.  Îți vei conștientiza strategiile și vei învăța cum să le folosești sau modifici în realizarea obiectivelor tale.

Să nu te aștepți să primești rețete de viață. Răspunsurile le va găsi fiecare pentru sine, așa cum i se potrivesc mai bine,  pentru că fiecare vine cu o experiența proprie de viață și cu convingeri proprii. Vei învăța să îți recunoști aceste convingeri și să le transformi pe cele care te limitează în convingeri care să te ajute fie în comunicare, fie în realizarea obiectivelor, fie în descoperirea a cine ești.

Vei descoperi ce este important pentru tine și cum vrei să folosești asta în cariera pe care vrei să o urmezi.

Vino deschis(ă) și cu convingerea ca orice vei spune este corect, pentru că este experiența ta; și că vei pleca din tabără exact cu transformările pe care ți le dorești… fiecare cât și cum consideră pentru sine că are nevoie în acest moment.

Vino cu prietenii ca să descoperiți și ce este important pentru părinți și cum puteți „împăca” intenția bună a lor în ceea ce vă privește cu ceea ce doriți voi pentru voi și pentru parinții voștri.

Părinții trebuie să fie conștienti că tabăra este despre voi și nu despre evaluarea și „disciplinarea” voastră și, pentru asta, dacă doresc, pot participa la un workshop de 2 zile, înainte de tabăra pentru voi. Astfel le vom prezenta și lor despre ce este vorba în tabără și le vom răspunde la întrebări în legătură cu relația și comunicarea lor cu adolescenții lor, pentru că după tabără, veți comunica voi cu ei despre ceea ce s-a întâmplat acolo…  și noi suntem siguri ca veți comunica cu încredere cu ei după tabără.

Tabăra se desfășoară în perioada 28 august (sosire) – 6 septembrie (plecare), în Eforie Nord. Cazarea pentru adolescenți este în camere de trei locuri (cu baie, frigider – vila 2-3*; televizorul din cameră sperăm să nu prea fie folosit, ca și alte device-uri aduse de voi…).

Costurile totale sunt de 1575 lei, la care se adaugă cazarea și masa părinților în week-end-ul 28-30 august 2015. Workshop-ul pentru părinți este gratuit și ținem mult la participarea acestora și-i vom ajuta cu cazarea în condiții preferențiale. În cazuri justificate se pot face reduceri.

Transportul nu este asigurat. Fiecare se organizează  singur, sau puteți comunica și veni în grupuri (vă ajutăm să intrați în contact).

Pentru a vă exprima interesul, mergeți pe formularul indicat în partea de jos a paginii din 2014 despre tabere – și, desigur, dați mai departe informația, ca să constituim repede grupa adolescenților deștepți!

 Primul testimonial a fost de la Evelyn, din Baia Mare:

httpv://www.youtube.com/watch?v=m9EuBVXCkYA