O echipă pentru creștere

Suntem Amelia și Sorin Giurumescu, iar uneori o avem ca ajutor pe Sonia, fiica noastră.

Suntem certificați ca traineri și „licensed master practitioner of NLP™”, iar Sonia este NLP practitioner și are experiență de formator în domeniul competențelor interculturale. Amelia este certificată şi în coaching de grup şi mediere (copii ale unor certificări internaționale pot fi găsite aici).

Sorin are experiență de profesor și trainer de peste 20 de ani. Amelia are experiență și competențe deosebite în coaching, inclusiv coaching de grup. Împreună am crescut și am ajutat la creșterea multor copii.

Cândfiica noastră încă nu plecase de acasă, am primit doi nepoți la noi. Prietenii s-au mirat. Mai târziu au început să spună, pe jumătate înglumă, că ni-i dau și pe copiii lor. Şi eventual vin şi ei… Au observat cum copiii din casa noastră îşi depășesc autolimitările, se maturizează şi se dezvoltă frumos, ca oameni liberi și responsabili._SG_5657

Așa a apărut ideea de a folosi această combinație de competențe – traineri de creștere personală și părinți „profesioniști” – într-un mod plăcut pentru noi şi util pentru ceilalţi. „Creștere” înseamnă evoluție firească înspre potențialul fiecăruia, creștere înseamnă fericirea de a fi pe drumul tău.

Copiii „noștri” se dezvoltă liber și au curajul și răspunderea propriilor opinii, la fel ca echipele noastre, din experiența de management a fiecăruia din noi.

Mai multe despre taberele și seminariile noastre se poate citi la rubricile respective. Pantru activități de coaching sau formare ne puteți contacta la adresele amelia.giurumescu@gmail.com sau sorin.giurumescu@gmail.com.

SG__5631