Observaţii la definiţii

Share Button

Definiţiile care urmează aici ajută la înţelegerea unor idei şi articole.

Unele definiţii pot fi mai greu de înţeles numai cu mintea. Sunt lucruri în viaţă pe care trebuie să le încerci ca să le înţelegi. Ar fi greu de explicat unui peşte ce înseamnă să tragi aer în piept. Din punct de vedere tehnic, poate ar putea înţelege. Dar asta nu înseamnă că înţelege.

Sunt lucruri pe care numai un participant la workshop-urile şi taberele noastre (sau la altele similare) le poate  înţelege. Din acest motiv, unele definiţii sunt vizibile doar pentru utilizatorii logaţi. Te poţi înscrie pe site şi dacă nu ai participat la vreun workshop de-al nostru, dar atunci ştii din start că ai acces şi la definiţii şi idei pe care le vei putea înţelege abia după ce vei participa la o formare adecvată. Orice înţelegere greşită a unor idei şi concepte din zona rezervată utilizatorilor înregistraţi este răspunderea ta!

Share Button

Autor: Sorin Giurumescu

Profesor de germană din 1994. Trainer (formator) certificat din 2006. Licensed Master Practitioner of NLP™ din 2012. Din 2008 până în 2015 responsabil cu limba germană modernă în Ministerul Educației Naționale. Peste 10.000 de ore de participare la activități de formare, peste 1.000 de ore susținute ca trainer, pe teme diverse, de la didactică la dezvoltare personală, în România, Bulgaria, Portugalia, Grecia, Germania, în limbile română, germană sau engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *