Obiectivele

Share Button

Obiectivele sunt lucrurile pe care stabilești să le realizezi până la anumite momente (termene de realizare). În practică există două aspecte importante care duc la realizarea (sau nerealizarea) obiectivelor.

Obiectivele au nevoie să fie aliniate cu valorile tale, să fie în acord cu cine ești. Altfel vei dezvolta comportamente de autosabotare ca să nu realizezi aceste obiective. De aceea ai nevoie, mai întâi, să știi ce vrei cu adevărat!

Obiectivele au nevoie de claritate pentru a fi atinse. Pare ciudat la prima vedere, dar cei mai mulți nu știu prea clar ce vor. Cei mau mulți nu au obiective clare. În workshop-urile noastre descoperi cu adevărat ce vrei. La noi crești ca să-ți stabilești obiective în acord cu valorile tale! Cu noi îți devine clar orice obiectiv, înveți pașii de urmat și căile de automotivare pentru a-l realiza.

Share Button

Autor: Sorin Giurumescu

Profesor de germană din 1994. Trainer (formator) certificat din 2006. Licensed Master Practitioner of NLP™ din 2012. Din 2008 până în 2015 responsabil cu limba germană modernă în Ministerul Educației Naționale. Peste 10.000 de ore de participare la activități de formare, peste 1.000 de ore susținute ca trainer, pe teme diverse, de la didactică la dezvoltare personală, în România, Bulgaria, Portugalia, Grecia, Germania, în limbile română, germană sau engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.